آماده سازی محیطی برای وردپرس

برپاسازی یک محیط توسعه وردپرس بصورت local برای کار کردن روی تم وردپرس، می تواند به چندین دلیل زیر، مزیت های فراوانی برای شما داشته باشد:

  • شما می تواند پوسته وردپرس خود بدون اینکه متکی به یک سرور remote باشد، بسازید. مهم ترین مزیت این امر، افزایش سرعت فرآیندهای توسعه و کدنویسی شما خواهد بود و به شما اجازه خواهد داد که در لحظه تغییرات ایجاد شده در قالب وردپرس درحال ساخت خود را در مرورگرتان مشاهده کنید.
  • شما برای کار بر روی پوسته وردپرس خود، نیازی به اتصال به اینترنت ندارید و بدون داشتن اینترنت هم می توانید به کار خود ادامه دهید
  • شما می توانید قالب وردپرس خود را از جنبه های مختلفی مورد تست قرار دهید. این قضیه زمانی به شدت اهمیت پیدا می کند که شما تصمیم دارید تا قالب وردپرس خود را برای بخش بزرگتری از مخاطبان در سطح وب منتشر نمایید و می خواهید مطمئن شوید که قالب شما بیشترین قابلیت ها را برای همه آن ها فراهم می سازد

آماده سازی محیط توسعه وردپرس اختصاصی شما

برای شروع به توسعه دادن قالب وردپرس و آغاز کدنویسی پوسته وردپرس، شما در ابتدای کار نیاز دارید تا محیط توسعه وردپرس را برای خود آماده سازید. این محیط باید کاملا برای کار با وردپرس و توسعه آن مناسب باشد. برای شروع شما نیاز دارید تا ابتدا یک محیط شبیه ساز سرویس های سرورهای واقعی (آن ها با نام کلی Local Server Stack) که در آن ها حداقل یک وب سرور آپاچی به همراه زبان PHP و همین طور پایگاه داده MySQL موجود می باشد، را بر روی سیستم خود نصب نمایید. علاوه بر آن شما در ساده ترین حالت به یک Text Editor یا در حالت پیشرفته به یک IDE حرفه ای برای برنامه نویسی نیاز خواهید داشت. در هر صورت، شما انتخاب های زیادی را خواهید داشت که می توانید به دلخواه از آن ها استفاده کنید. در زیر به برخی از آن ها برای آشنایی شما اشاره شده است:

بسته نرم افزای شبیه ساز سرویس های سرور هاستینگ یا Local Server Stack

  • همانگونه که پیش تر نیز بیان شد، یک Local Server Stack مانند LAMP – Linux Apache MySQL/MariaDB PHP یا WAMP – Windows Apache MySQL/MariaDB PHP یک سرور (مشابه سروری که بر روی وب سرور شما اجرا می گردد) می باشد که شما به راحتی می توانید آن را بر روی کامپیوتر یا loca machine خود نصب نمایید. شما می توانید بسته های نرم افزاری آماده این محیط ها را بر روی دستگاه خود نصب کرده که شامل تمامی موارد برای راه اندازی کلیه سرویس های یک وب سرور می باشد. محیط های MAMP (برای دستگاه های Mac) یا XAMPP (برای دستگاه های ویندوز یا Mac) یا WAMP (برای دستگاه های ویندوزی) نمونه هایی از این شبیه ساز ها می باشند که شما به راحتی بسته نصبی آن ها را دانلود کرده و بر روی کامپیوتر خود نصب می نمایید.
آماده سازی محیط توسعه وردپرس

محیط شبیه سازی شده با محیط واقعی یا Virtualized Environment

  • یک محیط شبیه سازی شده که با ابزارهایی چون Vargant یا  VirtualBox به شما اجازه خواهد داد که به سادگی و بطور دقیق یک محیط کاملا واقعی با محیط سرور واقعی خود بسازید. به عنوان مثال Varying Vagrant Vagrants یا همان VVV به شما کمک خواهد که یک محیط توسعه وردپرس دقیقا منطبق با محیط Production بسازید و کارهای توسعه خود را بر روی انجام دهید.

داشتن حداقل یک Text Editor و یا یک IDE

علاوه بر داشتن یک محیط سرور بصورت local، شما نیاز به محیطی برای نوشتن کدهای خود دارید. این محیط می تواند حتی یک Text Editor ساده باشد، این انتخاب کاملا بستگی به نظر خودتان و راحتی کار با آن توسط شما دارد، اما به هرحال در نظر داشته باشید که یک محیط کدنویسی قدرتمند، می تواند سرعت فرآیند توسعه شما را به شدت افزایش دهد. ویرایشگر متنی که انتخاب می کنید می تواند هر چیزی باشد، از یک ویرایشگر خیلی ساده موجود در سیستم عامل گرفته تا محیط های حرفه ای توسعه که به آن ها IDE یا Integrated Development Environment گفته می شود که ابزارهای بسیار زیاد و کاملی را برای تست و عیب یابی در اختیار شما قرار می دهند.

اگر در این مورد می خواهید اطلاعات کامل تری بدست آورید، می توانید به راحتی با یک جستجوی ساده در مورد اینکه کدام یک از محیط ها برای محیط توسعه وردپرس مناسب تر است، به ویرایشگر مورد نظر دسترسی پیدا کنید. عمومی ترین انتخاب ها برای محیط توسعه، ادیتورهایی مانند Atom و Sublime Text و PhpStorm می باشند. در این آموزش ها، من از PhpStorm استفاده می کنم.

پشتیبانی از ورژن های قدیمی تر وردپرس

یکی از استانداردهای رعایت شده در ساخت قالب های وردپرس این می باشد که شما می باید تضمین کنید که تم ساخته شده توسط شما حداقل از دو ورژن قبلی وردپرس نیز پشتیبانی می کند. به عنوان مثال در صورتی که ورژن فعلی وردپرس 4.9 می باشد و شما قالب وردپرس خود را بر اساس آن ساخته اید، پوسته وردپرس شما می باید به درستی با حداقل ورژن های 4.8 و 4.7 کار کند.

برای دسترسی به ورژن های قدیمی وردپرس، شما می توانید به صفحه WordPress Roadmap مراجعه کنید و به تمامی ورژن های قبلی دسترسی داشته باشید. برای تست مطلب فوق، شما می توانید ورژن های قبلی وردپرس را از این آدرس دانلود کرده و چندین سایت را بر روی آن ها بالا بیاورید تا مطمئن شوید قالب ساخته شده توسط شما بدون هیچ مشکلی با ورژن های قبلی سازگاری داشته و کار می کند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

بله
خیر
از ارسال بازخورد شما برای ارتقای کیفیت مطالب سپاسگزاریم 🌹🙏
✔️ پیشنهاد مقاله مرتبط :  جاوا اسکریپت چیست؟
  • اپراتور شماره 1 چاپ و تبلیغات سرویس های طلایی
  • 2 مهر 1398
  • 1863 بازدید
  • بروزرسانی : 29 اسفند 1402

اشتراک گذاری :  |   |   |   |   |   | 
×